5 vragen over de Upstream boot

05 augustus 2017

5 vragen over de Upstream boot tijdens de Canal Parade:

 

1. Hoe heet jullie boot / wat is het thema?

Wij zijn zwemvereniging Upstream Amsterdam en ons thema is dat we trots zijn op Amsterdam.

2. Wat is de boodschap van jullie boot en waarom?

Zowel in Amsterdam, als in het klein in onze vereniging, lopen mensen van allerlei pluimage. En al die verschillende mensen vormen toch een eenheid. De boodschap: diversiteit maakt een (kleurRIJK) geheel. 

3. Hoe gaat de boot eruit zien?

kleurRIJK!

4. Wie staan er aan boord? Varen er BN’ers mee?

Er staan zwemmers op de boot van Upstream Amsterdam, Nat Utrecht en Ketelbinkie Rotterdam. Geen BN-ers, maar genoeg diva’s…

5. Zijn er verder nog bijzonderheden?

Upstream Amsterdam is een ‘straight friendly’ LHBTQ zwemvereniging met circa 150 leden. Zwemmen kan op zowel recreatief als hoog masterwedstrijd-niveau. Upstream is opgericht in 1996 en vaart voor de 20e keer mee in de Canal Parade. Kom vrijblijvend een keer zwemmen op vrijdagavond in het Marnixbad! Stuur een mailtje naar: ledenadmin@upstreamamsterdam.nl met je naam en telefoonnummer en we maken een afspraak met je om op de vrijdag mee te zwemmen tijdens de training in het Marnixbad. Kom zwemmen!