Archief voor Auteur: admin

(Inter)nationale wedstrijden

Al die trainingsuren eens testen in een wedstrijd? De komende tijd heb je de mogelijkheid in de volgende speerpuntwedstrijden. We hebben de leukste twee toernooien van de komende maanden uitgezocht. Goede overnachtingsmogelijkheden, leuke feesten en interessant programma. Als je je ingeschreven hebt laat dat dan aan Rob Weyhenke weten, hij regelt je startnummer.31 oktober – 3 november ANTWERP BRILLIANT GAMES 
Een groot international toernooi met meerdere sporten. Op zaterdagavond groot feest 02 november Zwemmen. Alleen middag, interessante korte en middellange afstanden. Een aantal Upstreamers hebben zich al aangemeld. Supergezellig internationaal toernooi. 25 meter bad. Verschillende estafettes mogelijk. https://www.antwerpbrilliantgames.be/swimming6-8 december FRANKFURT XMAS TOURNIER 
Leuk internationaal toernooi, waar op meerdere dagen verschillende sporten plaatsvinden. Zaterdagavond groot feest, zondag ochtend brunch en veel mee
Heb je altijd al een keer een echte Weihnachtsmarkt willen meemaken dan is Frankfurt een uitgelezen kans. We waren daar al vele keren goed vertegenwoordigd. Er zijn al Upstreamers aangemeld.

07 december Zwemmen. Hele dag, korte, middellange en langere afstanden. 25 meter bad. Verschillende estafettes mogelijk. 
https://www.fvv.org/de/xmas-sport#Schwimmen
14-16 februari 2020 – VALENTINE TOURNAMENT
Upstream Amsterdam – Marnix + Noorderparkbad.
Aanmelden begin november.

 

5-9 augustus 2020 Eurogames 2020 Dusseldorf
eurogames2020.com

 

---

Upstream 3e bij triatlon Weesp

Met vier deelnemers deed Upstream op 3 september jl mee met de kwart Triatlon van Weesp. Bauke Ylstra behaalde de derde plek ondanks dat hij minuten verloor doordat het parcours onduidelijk was aangegeven. Gefeliciteerd!

---

Upstream Amsterdam

We streven naar een hoge kwaliteit en grootse klasse van onze competitieve zwemvereniging door een goede balans van trainingen, wedstrijden en sociale activiteiten. Onze kracht is onze identiteit, die voortkomt uit ons enthousiasme en past bij een grootstedelijke LGBT levensstijl.

---

Upstream 2e bij de NVGZ

Lieve mannen (en Mariana Niño Rivero!) Wat een super NVGZ hebben we met elkaar gezwommen! Met 24 deelnemers waren we na Plons de grootste club, we hebben veel medailles gewonnen, in een mooi zwembad, geweldige coaching van Martin Maaten en Paul Kakerissa, goed diner (!) en als klap op de vuurpijl de Tweede Prijs voor Beste Club naar Upstream! Ik ben super trots die beker namens ons allemaal in ontvangst te hebben genomen. Dank jullie wel en op naar de volgende wedstrijd! Uuuupstream!

---

Podium plekken bij triatlon Amsterdam Nieuw West

04 juni 2017 Upstream wordt 1e & 3e bij de trio-triatlon. 

05 juni 2016 Upstream wordt 2e & 3e bij de trio-triatlon.

07 juni 2015 Upstream bemachtigt de 3e plek bij de trio-triatlon. De rond de sloterplas gehouden estafette triatlon werd door Jan Gert (zwemmen), Bauke (racefietsen) en Wessel (hardlopen) in 2 uur 14 minuten en 57 seconden afgerond. Er deden maarliefst 8 Upstream estafette teams mee. Zie hier de uitslagen van alle teams.
Upstream Amsterdam heeft een actieve Triatlon groep.

triatlonnieuwwest2015

---

Succes bij Mixed duet NK Masters Synchroon zwemmen

synchroon mix team

synchroon mix team

medaille mix team synchroon

medaille mix team synchroon

 

Het NK Masters Synchroon zwemmen vond plaats op 28 en 29 januari in het Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp. Upstream Amsterdam nam voor het eerst deel aan deze wedstrijd met een mixed duet in de leeftijdscategorie 50-59, met Anouk Noordervliet en Fabrice Coignet, getraind door Annelies Willemsen. Sinds 2015 kunnen mannen alleen in het kader van een mixed duet aan zo’n kampioenschap deelnemen. Een mannenduet is dus nog niet op de agenda gezet(?).

De wedstrijd werd over twee dagen verdeeld: de 28ste was aan de technische uitvoering van de duetten gewijd, de 29ste aan de vrije (artistieke) uitvoering. In onze leeftijdscategorie waren wij helaas, het enige mixed duet. Het andere mixed duet nam deel in de categorie 40-49. Tijdens de technische uitvoering wordt gekeken hoe de verplichte elementen worden uitgevoerd. De beoordeling gaat, strikt genomen, alleen over deze technische elementen. Vandaar dat er een tweede artistieke uitvoering is die meer ruimte aan creativiteit geeft.

En het resultaat? 49,3466 punten voor de technische uitvoering uit 100 mogelijke punten en 50,0667 voor de vrij uitvoering, en een gouden medaille voor Upstream Amsterdam!!! Zeker een hele leuke ervaring en een warm welkom van de organisatoren en van aanwezige sportsters.

---

Upstream in actie

Veel Upstreamers zwommen op 11 september voor ALS tijdens de Amsterdam City Swim 2016!

als2016

Upstream in Brussel. Resultaat 4 goud, 1 zilver, 1 brons! Brussels games 9-11 sept 2016.

brusselgoud

---