Outdoor & Triatlon

Upstream heeft een actieve groep triatleten, die naast zwemmen ook graag racefietsen en hardlopen. In de zomermaanden zwemmen we vaak buiten in open water. Tevens wordt er ook op informele wijze samen gefietst, als training of gewoon omdat het lekker weer is om te fietsen!

We doen regelmatig mee aan triatlonwedstrijden. Naast individuele deelname, is er ook altijd de mogelijkheid om als trio deel te nemen. De verschillende sportdisciplines worden dan verdeeld over 3 deelnemers. Dit is een leuke manier voor beginners of nieuwsgierigen, om kennis te maken met de uitbundige sfeer van triatlons. In 2015 behaalden we een podiumplaats met ons trio team, zie hier het nieuwsbericht.

Zoals heel Nederland nu buitensporten heeft ontdekt…. triatlonners hebben al jarenlang kennis van deze euforische ervaring!! Buitensporten is top! Dit zie je ook terug in het aantal georganiseerde triatlons: je kunt aan heel veel wedstrijden deelnemen!

Heb je kriebels / vibes in deze richting? Aarzel niet en spreek ons hierover aan (Jan, Bauke Ylstra, Wessel, Gerco, Huib, eva). We vertellen je graag wat je weten wil en over onze eigen ervaringen. Ben je nog geen lid en wil je meer weten over onze triatlon activiteiten laat dan een berichtje achter via ons contactformulier.

OPENWATER ZWEMKALENDER 2019

Hieronder een overzichtje van de OPENWATERzwemevents waar diverse Upstreamers aan deelnemen. 

Open water Kalender 2019
– 14 juli: Lektocht, 6 km van Beusichem naar Culemborg
– 2 augustus: Loveswim, verschillende afstanden in de Amstel. Er is een
estafette voor teams (4 x 250 m). Een gezellig en laagdrempelig evenement.
– 11 augustus: Zeemijl Bloemendaal, 1 zeemijl (1,9 km) in zee bij Bloemendaal
– 24 augustus: Bosbaanswim, recreatieve prestatietocht in de Bosbaan, 500m, 1000m, 1500m of 2000m
– 23, 24 en 25 augustus: de eerste Amsterdamse Waterspelen bij het Marineterrein met o.a. de avondzwemdriedaagse van 2 km per avond! Gratis deelname en daarna samen borrelen en eten.
zet ‘m alvast in je agenda!
– 1 september: IJswim , 2, 3 of 4 km in de IJburgse grachten​
– 8 september: Amsterdam City Swim 2019, 2km in de Amsterdamse grachten
– 6 oktober: Oceanman Polignano a mare, Italië, 5 of 10 km in
– 9/10 november: Oceanman, Cyprus, 5 of 10 km in zee.

triatlon-fietsgroepsloterplasbuitenzwemmenTwiske

zwemmensloterplas3eplaatssloterplas triatlonnieuwwest2015