Meld je aan

d2b292ce-2c05-4ef7-a743-deb9b61334c0

Kom zwemmen bij Upstream!

Leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij Upstream! Mijn naam is ChengFan en ik coördineer de introductie van nieuwe leden. Hieronder vertel ik je meer. Heb je daarna nog vragen of wil je een keer komen proefzwemmen, stuur mij dan een mailtje!

Kom proefzwemmen
Ik nodig je graag uit om een keer vrijblijvend mee te zwemmen. Proefzwemmen kan op de maandag- of vrijdagavond tijdens onze trainingen in Het Marnix. Op vrijdag vindt daar ook aansluitend onze wekelijkse borrel plaats. Zo krijg je niet alleen een goede indruk van onze trainingen maar ook van de onderlinge sfeer in onze vereniging.

Inclusief
Upstream Amsterdam is een LHBTIQ-zwemvereniging. We willen een inclusieve en veilige omgeving bieden waar iedereen zich thuis voelt. We stimuleren het deelnemen aan wedstrijden.  Maar even welkom zijn zwemmers die regelmatig een baantje willen trekken om aan hun conditie te werken.

Zwemvaardigheid
Een zekere zwemvaardigheid is vereist om lid te kunnen worden. Denk aan een minimale beheersing van schoolslag, rugslag en borstcrawl. Op basis van het proefzwemmen adviseren onze trainers op welk trainingsniveau (start, mid, pro) je kunt instappen. Mocht je zwemvaardigheid aandacht behoeven, dan geven we je tips waar je terecht kunt.

Trainen zo vaak je wilt
Onze gecertificeerde trainers bieden vijf dagen per week trainingen aan in drie Amsterdamse zwembaden. Als lid van Upstream kun zo vaak per week meetrainen als je zelf wilt. De contributie bedraagt €180 per halfjaar. Ben je statushouder, stadspashouder of ben je jonger dan 30 dan krijg je 50% korting en betaal je €90 per halfjaar.

Wil je lid worden, een keer proefzwemmen of heb je nog vragen, laat het me weten!

Lidmaatschap

€180
/halfjaar
REGULIER LIDMAATSCHAP

Onbeperkt deelnemen aan wekelijkse trainingen gedurende het gehele jaar, ook in de zomermaanden.

Meld je aan
€90
/halfjaar
GEREDUCEERD LIDMAATSCHAP

Voor specifieke groepen zoals statushouders, leden tot 30 jaar en stadspashouders. Informeer naar mogelijkheden.

Meld je aan

Meer weten?

Twijfel je nog of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje. Tot snel!

trainingsweekend