Sociale activiteiten

Gezelligheid is een belangrijk aspect van onze vereniging. Voor de onderlinge verbinding maar ook voor de energie van een vereniging die geheel op vrijwilligers draait. 

Een wekelijks borrel aansluitend op de vrijdagtraining
Op vrijdagavond, vanaf 21 uur, wanneer het eerste trainingsuur erop zit, vindt de wekelijkse Upstream borrel plaats in Het Plantsoen, het café-restaurant in Het Marnix. Een mooie gelegenheid om de week af te sluiten en het weekend in te luiden!

Een jaarprogramma boordevol activiteiten
We hebben onze trainingen en wedstrijden maar ook sociale events – borrels, feesten en een bbq als seizoensafsluiting – door het jaar heen onder verantwoordelijkheid van de feestcommissie.

Een vereniging die draait op vrijwilligers
Ook Upstream is een vereniging die geheel draait op vrijwilligers. En een helpende hand is altijd welkom. Er zijn diverse commissies of andere activiteiten waar je je bijdrage kunt leveren. We hebben veel leden die een steentje bijdragen.

Al jaren een vertrouwde deelnemer aan de Amsterdam Canal Parade
Tijdens de Gay Games in 1998 nam Upstream voor het eerst deel met een pride boot aan de Amsterdamse Canal Parade. Sindsdien heeft Upstream steevast één van de opvallendste en meest geliefde boten, met onder andere een eerste prijs in 2001 en de publieksprijs in 2005.

De straat op met LHBTIQ-sportverenigingen tijdens de Pride March Amsterdam
Natuurlijk ontbreken we niet tijdens de Pride March, de jaarlijkse demonstratie voor gelijke rechten voor de wereldwijde regenbooggemeenschap. Sportverenigingen spelen een prominente rol in de LHBTIQ-community. Tijdens de Pride Walk trekken we samen op.

Trackrecord van internationale LHBTIQ zwemtoernooien
Elke twee jaar in februari organiseert Upstream het Valentijntoernooi. Een internationaal LHBTIQ-zwemtoernooi met honderden deelnemers uit binnen- en buitenland. Upstream organiseert internationale LHBTIQ-zwemtoernooien in Amsterdam sinds 1999.

Hofleverancier van de gastvrouwen van het Amsterdamdiner
Wat zou het Amsterdamdiner zijn zonder zijn gastvrouwen? Elk jaar verschijnen zwemmers van Upstream weer oogverblindend in drag tijdens deze jaarlijkse fundraiser. Zo helpen we bijdragen aan een zo hoog mogelijke opbrengst voor de strijd tegen HIV/AIDS.

De Upstream Girls (en boys!): voor al uw feesten en partijen
Upstream mag zich verheugen op veel eigen talent voor spetterende optredens tijdens feesten en partijen. Dit bracht de Upstream Girls voort, wier roem inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen reikt. Inmiddels zijn er ook Upstream Boys met strak ingestudeerde choreografieën!

‘Lief en leed’, ook voor als het even tegenzit
Soms zit het even tegen. En ook dan staat Upstream voor je klaar. Onder de titel ‘Lief en leed’ verzorgen we een kaartje, een bloemetje of meer voor leden die (langdurig) ziek zijn of om een andere reden een hart onder de riem kunnen gebruiken. Suggesties? Laat het weten aan de voorzitter.