Zwem trainingen

Upstream traint vijf dagen in de week op drie locaties in Amsterdam. We hebben een eigen team van gecertificeerde trainers die trainingen verzorgt op drie niveaus. De focus ligt op conditie, techniek, wedstrijden en duur. 

 

 

Locaties

Centrum
Het Marnix (25 meter)
Marnixplein
+31 205246000

Noord
Noorderparkbad (25 meter)
Sneeuwbalweg 5
+31 204352120

West
Sloterparkbad (50 meter)
President Allendelaan 3
+31 205063506

Vijf dagen per week op drie locaties in de stad
Als lid van Upstream kun je vijf dagen per week trainen, zo vaak als je wilt. De trainingen vinden plaats in drie Amsterdamse binnenbaden in het centrum, noord en west.

Keuze uit meerdere trainingen met specifieke focus
De trainingen in Het Marnix focussen op conditie en techniek. In het Sloterparkbad op woensdag kun je terecht voor duurtraining. De training in het Noorderparkbad op dinsdag legt de nadruk op wedstrijdvoorbereiding en techniek.

Gevarieerde trainingen door eigen gecertificeerde trainers
Upstream beschikt over een grote groep van eigen trainers, die elke training een gevarieerd programma aanbieden. De trainers zijn leden met veelal een wedstrijdachtergrond die een KNZB-trainerscertificaat hebben behaald.

Meetrainen op je eigen niveau
De meeste trainingen worden op drie niveaus aangeboden: start, mid en pro. Zo kun je altijd op je eigen niveau meetrainen, maar ook gaandeweg opklimmen naar een hoger niveau.

Jaarprogramma bereidt voor op wedstrijden
De trainingen worden gecoördineerd door de technische commissie van Upstream. Zij verzorgt een jaarprogramma dat onze wedstrijdzwemmers klaarstoomt voor komende wedstrijden. Ook is er elke maand aandacht voor een specifieke zwemslag.

Trainingsweekenden en gasttrainers voor bijschaven van techniek
Eén keer per jaar verzorgt Upstream een trainingsweekend voor haar leden om techniek bij te schaven. Ook nodigen we regelmatig gasttrainers uit of verzorgen onze eigen topzwemmers trainingen met aandacht voor bijvoorbeeld start, sprint of keerpunten.

Een wekelijks borrel aansluitend op de vrijdagtraining
Op vrijdagavond, vanaf 21 uur wanneer de eerste vrijdagtraining erop zit, vindt de wekelijkse Upstream borrel plaats in Het Plantsoen, het café-restaurant in Het Marnix. Een mooie gelegenheid om de week af te sluiten en het weekend in te luiden!