Welkom op de website van Upstreams Valentine Toernooi, 16-18 februari 2018

Dit wordt al weer de 7e editie van onze wedstrijd rond Valentijnsdag. De wedstrijd zelf vindt plaats op zaterdag 17 februari. We zwemmen in het gloednieuwe Noorderparkbad, met elektronische tijdwaarneming.

's Avonds is er natuurlijk weer een geweldig feest op een mooie locatie. Goede muziek, lekker eten en optredens die je niet wil missen. Zondag hebben we een gezellige brunch in Casa 400 met aansluitend de mogelijkheid voor een stadswandeling met als gids onze Emiel.

LET OP: Er zijn geen kaartjes meer voor het diner. Je kunt wel voor het feest, dus na het diner, kaarten (à 15 euro) bestellen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze website kun je het programma van het toernooi vinden, het laatste nieuws en de adresgegevens voor het zwembad en het feest. En natuurlijk kun je je registreren voor het toernooi. Klik op de knop Registreer nu, of via deze link, om je in te schrijven voor het leukste toernooi van 2018!

Wij hopen dat je er bij bent in februari!

 

Registratie is gesloten

De registratie voor het toernooi is gesloten. Heb je nog vragen over je registratie, stuur dan een mailtje naar naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.